Πληροφορίες

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μόλις οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης και ένα μέλος της ομάδας LIVELOVESPARKLE θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη της και τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας. Οι χρόνοι παράδοσης διαφέρουν ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΤΙΚΟΥ

Γενική ταχυδρομική Ελλάδα (2-3 εργάσιμες  ημέρες).

Για παραγγελίες έως 35,00 € το κόστος αποστολής είναι 3,00 €.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 35,00 €.

Έξοδα αντικαταβολής 1 €.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Tαχυδρομείο (8-15 ημέρες).

Για παραγγελίες έως και 80,00 € το κόστος αποστολής είναι 12,00 €.

Παραγγελίες άνω των 80,00 € σας δίνουν δωρεάν αποστολή.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε νωρίτερα τη παραγγελία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, εάν αυτό είναι δυνατό.

TΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2108080537 | [email protected]

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ακυρώσεις πρέπει να γίνουν εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Οι επιστροφές πρέπει να παραληφθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή. Τα είδη πρέπει να είναι χωρίς φθορά και σε κατάσταση αποστολής. Σε αυτήν την περίπτωση, θα επιβαρυνθείτε αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής του προϊόντος.

– Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφή σκουλαρικιών

Η Livelovesparkle διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή / και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής που περιγράφεται λεπτομερώς στο Διαδίκτυο και στις Οδηγίες Επιστροφής που συνοδεύουν την παραγγελία. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένων ή μη τυπικών επιστροφών, τα αντικείμενα που αγοράστηκαν θα επιστραφούν στη διεύθυνση αποστολής που καθορίζεται στην αρχική παραγγελία.

Δεν θα αντικαταστήσουμε τα επιστρεφόμενα πακέτα που χάθηκαν κατά την αποστολή επιστροφής – επομένως σας συνιστούμε να στείλετε τα κοσμήματα με αριθμό αποστολής.

Οι επιστροφές πρέπει να σταλούν στη διεύθυνση:

CMMAKRIS IKE Διομήδους Κυριακού 3 Κηφισιά,14562 Αθήνα, Ελλάδα +30 210 8080537

Εάν επιστρέφετε ένα προϊόν λόγω ελαττώματος παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την Γενική Ταχυδρομική με δική μας επιβάρυνση αναφέροντας την επωνυμία της επιχείρησής μας κατά την παράδοση στον Κούριερ.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε την παραγγελία σας για προσωπικούς λόγους, θα πρέπει να πληρώσετε για την ασφαλή επιστροφή του σε εμάς. Σημειώστε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταχυδρομική ή ταχυμεταφορική υπηρεσία που επιθυμείτε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μπορούμε να επιστρέψουμε μόνο το ποσό στην πιστωτική κάρτα, στον τραπεζικό λογαριασμό ή στον λογαριασμό PayPal που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία. Έχουμε το δικαίωμα να διατηρήσουμε την επιστροφή χρημάτων έως ότου λάβουμε τα προϊόντα ή την απόδειξη επιστροφής των προϊόντων. Λάβετε υπόψη ότι η επεξεργασία πληρωμών είναι πέρα από τον έλεγχό μας και ενδέχεται να χρειαστούν έως και 14 εργάσιμες ημέρες για την εφαρμογή της πίστωσης από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων.

Εάν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί σε προορισμό εντός της ΕΕ, θα επιστραφούν όλοι οι φόροι επί των πωλήσεων. Εκτός ΕΕ, οι δασμοί και οι φόροι επί των πωλήσεων δεν επιστρέφονται.

ΜΟΡΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ

Δεν κοινοποιούμε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας των πελατών σε τρίτα μέρη ή προμηθευτές.

Δεχόμαστε Visa, Mastercard και American Express

Παρακαλούμε στείλτε email με οποιεσδήποτε ερωτήσεις στο [email protected]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LIVE.LOVE.SPARKLE

EMAIL: [email protected]

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 210 8080537